Zoek op datum

Bestuurslid activiteiten gezocht

Bestuurslid activiteiten en accommodaties.

De Stichting Loobeek houdt zich bezig met de realisatie van enkele projecten in het Loobeekdal tussen Zandstraat (Merselo) en Merseloseweg (Venray). Dit doen we enerzijds door een aantal historische gebouwen, te weten een Volmolen, een Boerenschans en een Schaapskooi te herbouwen en anderzijds door activiteiten op het terrein van natuureducatie en -beleving, kunst en cultuur(historie) te organiseren.

In het voorjaar van 2021 is de Volmolen opgeleverd en kunnen we van daaruit activiteiten gaan organiseren. In het voorjaar van 2022 zal ook de Boerenschans afgebouwd zijn. We zoeken op korte termijn een bestuurslid die wekelijks beschikt over een aantal uren om de organisatie en coördinatie van activiteiten in en om de Volmolen, de Boerenschans en later ook in en om de Schaapskooi, vorm en inhoud te geven. Het betreft een vrijwilligersfunctie.

Gezien de huidige samenstelling van ons bestuur hebben we een voorkeur voor een vrouw die organiseren en coördineren in haar bloed heeft en daarnaast een hart heeft voor natuur, educatie, cultuur, historie en goed thuis is in de gemeente Venray.

Voor informatie of belangstelling kunt een e-mail sturen naar info@loobeek-merselo.nl. Wij nemen dan graag contact met u op.

+-
naar boven