Organisatie/adres

Stichting Loobeek heeft een bestuur van zes mensen: Lei Heldens (voorzitter), Theo Zegers (vice-voorzitter), Pieter Weerts (secretaris), Gerrit Hendriks, Frans Janssen (penningmeester) en Harrie Swinkels (activiteiten, vrijwilligerscoördinator). 
De diverse aandachtsgebieden (secretarieel, financieel, cultuurtechniek, bouwkunde, communicatie en vrijwilligersmanagement/begeleiding mensen met beperking) zijn elk toegewezen aan ter zake kundige bestuurders. Daarnaast bestaan er werkgroepen voor de drie onderdelen: boerenschans, volmolen en schaapskooi/ontmoetingscentrum.

U kunt de boerenschans vinden aan het Weverslo te Merselo (vanuit Merselo, via de Haag, linksaf Weverslo op, na 200 meter ligt de boerenschans aan de linkerkant van de weg). De GPS-lokatie is: 51°51’87.38″N 5°92’53.68″E. De boerenschans is tussen zonsopgang en zonsondergang wandelend of met de fiets vrij toegankelijk. Volg de zwarte toeristische richtingborden ‘Boerenschans’.


(Klik op kaart voor groter beeld)

De volmolen vindt u op Zandstraat 2 te Merselo. De GPS-lokatie is: 51°51’27.96″N 5°91’67.50″E.
De Weverslose Volmolen is (als het weer het toelaat) op de 1e en 3e zondag van de maand geopend van 10.00 – 13.00 uur. Volg de zwarte toeristische richtingborden ‘Weverslose Volmolen’.


(Klik op kaart voor groter beeld)

Ons IBAN-nr (doneren mag!): NL08 RABO 0174 3625 52 t.n.v. Stichting Loobeek.