Zoek op datum

Prijswinnaars


Na loting werd Mia Wegh de prijswinnaar van de quiz!


Hans van Meijel herkende als enige alle boerengereedschappen!

Hartelijk gefeliciteerd met de prijs die jullie inmiddels ontvangen hebben!

+-

Bezoekmogelijkheden Volmolen en Boerenschans

U kunt de Weverslose Volmolen en de Weverslose Boerenschans iedere dag bezoeken. Bovendien kunt u in het seizoen de Weverslose Volmolen ook van binnen bekijken en informatie over het volproces ontvangen op de 1e en 3e zondag van de maand van 10:00 – 13:00 uur. Op die tijden zijn ook vaak wolspinners of vilters aanwezig met demonstraties van hun werk. Het openingsseizoen is afhankelijk van de weersomstandigheden (en van voldoende vrijwilligers), i.h.a. van april t/m begin oktober.

Daarnaast is de Volmolen ook buiten die tijden beschikbaar voor bijvoorbeeld een vergadering of een familiedag met spellen. Het grasveld bij de Volmolen is daar uitermate geschikt voor! Neem gerust via e-mail (info@loobeek-merselo.nl) contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

+-

Nachtvlindernacht 16 september 2023

De meeste nachtvlinders leiden een verborgen leven. Om ze te zien te krijgen halen we op zaterdag 16 september alles uit de kast. Vanaf de schemering gaan we met behulp van fel verlichte lakens proberen de vlinders te lokken om ze goed te kunnen bekijken en fotograferen.

Waar?

Bij de Weverslose Volmolen, Zandstraat 2 te Merselo (ter hoogte van de hoogspanningsleiding het halfverharde zandpad in.

Wanneer?

Zaterdag 16 september van 20.00 uur tot ca 24.00 uur.

Waarschuwing!

De activiteit is afhankelijk van goed weer. Mochten de weersomstandigheden zodanig slecht zijn dat we de activiteit af moeten blazen dan zetten we dit op onze Facebook-pagina: facebook.com/LoobeekMerselo. Controleer voor uw vertrek naar de Volmolen deze pagina!

+-
naar boven