Lammetjesdag Stichting Loobeek groot succes

Op tweede Paasdag kon er op het Sint Annaterrein een lammetje geadopteerd worden.
Ruim 300 mensen hebben gehoor gegeven aan deze oproep en in elk gezin werd er wel een lammetje ter adoptie opgenomen. Er heerste de hele dag een gezellige drukte, kinderen konden een speurtocht door het bos volgen en lammetjes knuffelen. Van zo’n knuffelmoment werd een foto gemaakt die later op de avond naar de adoptieouders is verstuurd. Ook de catering was prima op orde, er was huisgebakken cake, gesponsord door Anita’s pluktuin uit Merselo en de aankleding van de stand werd gesponsord door Atelier Jacqueline. De opbrengst, 400 euro, wordt benut om in het Loobeekdal een gebied te ontwikkelen waar historie en oorspronkelijke natuurwaarden terugkomen. Concreet worden er drie historische bouwwerken gerealiseerd: een boerenschans, een volmolen en een schaapskooi. Het doel is hier een historische poort te creëren naar een recreatief Limburg.

Vanavond om 19.00 u zendt Peel & Maas TV een reportage over de lammetjesdag uit. Dit wordt dan elk uur herhaald.

lammetjesdag3 lammetjesdag2

P.S. Reserveer alvast 31 mei  in uw agenda. Die dag zullen we een wandeling met de schaapskudde organiseren, waar u aan deel kunt nemen. Tijdens de wandeling vertellen we over de historie op onze route.

De aankleding van de stand werd gesponsord door www.atelier-jacqueline.nl en de heerlijke cake werd gesponsord door www.anitaspluktuin.nl.
Dankjulliewel!

atelierjacqueline anitaspluktuin

+-