Laatste nieuws Stichting Loobeek + demo schapendrijven

Kom 28 september naar het weiland bij de Haag en Weverslo en hoor over de voornemens van de Stichting Loobeek om een volmolen, een boerenschans en een schaapskooi te realiseren in dit gebied.

Constructieve samenwerking tussen buurt- en dorpsbewoners, samenwerkingspartners en onze stichting is voor de realisering van deze plannen van groot belang. Onlangs hebben we gehoord dat onze plannen zijn opgenomen in het toeristische samenwerkingsproject Maasgaard (project van provincie, gemeenten en waterschap) en is aangewezen als sterlocatie. Onze plannen kunnen fungeren als noordelijke poort van deze belangrijke recreatieve ontwikkeling.

Wij ontvangen U graag op zaterdag 28 september van 16.00 uur tot 18.00 uur om U te informeren over de plannen en voortgang van de Volmolen, de Boerenschans en de Schaapskooi/ontmoetingscentrum. Om 16.45 uur zullen wij tevens een demonstratie schapendrijven geven.

Er moet nog een hoop gebeuren voordat alles daadwerkelijk gerealiseerd is, maar wij zijn erg enthousiast; wij hopen dat enthousiasme op 28 september aan U te kunnen doorgeven. Graag tot dan!

+-