Kom 12 december en hoor hoe de Boerenschans gebouwd wordt

Op 12 december vindt er in Merselo, in Den Tommes, een bijeenkomst plaats van de Stichting Loobeek en de onderliggende stichtingen voor de bouw van een Boerenschans, een Volmolen en een Schaapskooi.

Tijdens die bijeenkomst zal het bedrijfsplan van Stichting Loobeek worden gepresenteerd. Wij zullen het eerste exemplaar van dit plan overhandigen aan wethouder Lucien Peeters.

Het eerste doel van de Stichting Loobeek is, conform het bedrijfsplan, het realiseren van een boerenschans op locatie Weverslo te Merselo. Op deze avond zal bekend gemaakt worden dat de Stichting Loobeek een overeenkomst heeft gesloten met Bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen om bij  Weverslo in Merselo een boerenschans te realiseren. De werkzaamheden zullen aanvangen in de eerste maanden van 2014 en naar wij verwachten zal de boerenschans gerealiseerd zijn in het voorjaar 2014. Daarna zal, met behulp van vrijwilligers, de boerenschans conform plan worden beplant en is hij toegankelijk voor bezoekers.

Op deze avond zal een vertegenwoordiger van Bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen toelichten hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd en hoe de boerenschans zich zal tonen in het landschap aan de Loobeek nabij Merselo.

De avond begint om 20.00 uur  en rond 21.00 uur is er gelegenheid voor informele en sociale contacten.

+-